Το Ενημερωτικό Blog των Ελληνων Κωφών και Βαρήκοων

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Μαζεψα πληροφοριες απο το Ιντερνετ για τη δημιουργια μιας λιστας των ελληνικων ταινιων που εχουν υποτιτλους για ατομα με προβληματα ακοης. Οσοι ειστε μελη στα βιντεοκλαμπ τοτε ενοικιασετε τις παρακατω ταινιες για να δειτε. Ενα μεγαλο Ευχαριστω για τις εταιριες διανομης DVD που εφτιαξαν υποτιτλους στις ελληνικες ταινιες.


ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (UNFAIR WORLD) (2011) Διαρκεια: 118'  - Sony Audio Visual -
Παίζουν: Αντώνης Καφετζοπουλος, Θεοδωρα Τζηκου, Μηνας Χατζησαββας, Χρηστος Στεργιογλου
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Τσίτος
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Σωτήρης είναι προανακριτής της Αστυνομίας. Μια μέρα αποφασίζει να γίνει δίκαιος. Θα αθωώνει όλους αυτούς που έπεσαν στο έγκλημα επειδή δεν είχαν "στον ήλιο μοίρα". Στην προσπάθειά του να σώσει έναν ακόμα αθώο, σκοτώνει από λάθος έναν άνθρωπο. Η Δώρα είναι η μοναδική μάρτυρας στο έγκλημα. Η Δώρα είναι ο άνθρωπος του οποίου τη βοήθεια χρειάζεται ο Σωτήρης. Και ενώ δεν της περισσεύει η συμπόνια, ο Σωτήρης την νιώθει σαν τον μοναδικό του σύμμαχο. Η "άδικη" Δώρα θα σώσει τον "δίκαιο" Σωτήρη; Και ο έρωτας; Τι κάνουμε τώρα με τον έρωτα;
ΤΡΕΙΛΕΡ:
http://www.dailymotion.com/video/xm7qto_yyyyyy-yyyyyy-official-trailer_shortfilms


ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ (IN THE WOOD) (2010)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 97' - Sony Audio Visual -
Παίζουν: Κατια Γκουλιωνη, Ιακωβος Καμχης, Nathan Pissoort
Σκηνοθεσία: 'Αγγελος Φραντζης
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Δυο αγόρια κι ένα κορίτσι, αρχετυπικοί ήρωες σ’ ένα παγανιστικό ταξίδι, όπου η φύση καθοδηγεί τις αισθήσεις και τα συναισθήματα. Μινιμαλιστικός διάλογος, σιωπή, ήχοι.
Φόβος, ελευθερία, ένστικτο, επιθυμία, πανσεξουαλικότητα και, διαρκώς, η υπόνοια ότι κάτι παρατηρεί από ψηλά. Γυρισμένη με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, εμποτισμένη με το απόκοσμο και γεμάτη έντονες χροιές και βίαιες μορφές, η ταινία είναι ένα υπαρξιακό παραμύθι, κόκκινο σαν την αρχέγονη επιθυμία του αίματος, μια ταινία πρωτογενής σαν την πέτρα, το νερό ή τον ουρανό.

ΤΡΕΙΛΕΡ:
http://www.dailymotion.com/video/xe66wg_yyyy-yyy-yyyyy-in-the-woods-trailer_shortfilms#from=embediframe


POKER FACE (2012) 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 95' - Village -
Παίζουν: 'Αλκης Κούρκουλος, Εύη Σαουλίδου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Πιατάς
Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η Νίκη είναι η κινητή απόδειξη της γκαντεμιάς. Όχι, δεν γεννήθηκε έτσι. Ήταν το παιδί θαύμα. Είχε το "Χάρισμα", προς μεγάλη χαρά του πατέρα της Φανούρη και της παρέας του, που ζούσαν από τον τζόγο. Τι ήταν το Χάρισμα; Ένα λούτρινο παπαγαλάκι και γούρι της Νίκης, όταν ήταν μικρή.
Μέχρι τη μέρα που της το έκλεψε, ένας παιδικός της φίλος. Από εκείνη την ημέρα, τόσο τη Νίκη, όσο και τον πατέρα της, μόνο τυχερούς δεν τους λες. Χρεοκοπία και φυλακή για τον τζογαδόρο μπαμπά και μια σειρά από ατυχή γεγονότα να τους συμβαίνουν διαρκώς.
Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου η Νίκη εργάζεται σε ένα life style περιοδικό. Όταν η εκδότρια του περιοδικού, της ζητήσει να πάρει συνέντευξη από έναν πρωταθλητή του πόκερ, η τύχη της φαίνεται να αλλάζει.
Πολύ σύντομα, η Νίκη θα συνειδητοποιήσει ότι ο πρωταθλητής του Poker, Αδιάβροχος, ένας τύπος που ζει από το «άθλημα» του Poker είναι ένας… παλιός της γνωστός. Και επιπλέον, έχει και κάτι που της ανήκει.
Θα ξεκινήσει τότε μεταξύ τους, μια ιδιόμορφη σχέση, κάτι σαν παρτίδα Poker. Ένα δυνατό παιχνίδι στρατηγικής. Μπλοφάρουν, ποντάρουν, ρεφάρουν, τζογάρουν και παίζουν… τα ρέστα τους στο τελικό τραπέζι του ελληνικού τουρνουά Poker, στην απόλυτη μονομαχία των δύο φύλων!

ΤΡΕΙΛΕΡ 
http://www.dailymotion.com/video/xpjny0_poker-face-trailer_shortfilms#from=embediframe



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου