Το Ενημερωτικό Blog των Ελληνων Κωφών και Βαρήκοων

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: Βούρκωσε ο Πρόεδρος ακούγοντας τα κάλαντα της Σχολής Κωφών

Του Πέτρου Μελαϊση

Συγκινητικές εικόνες εκτυλίχθηκαν το πρωί σε Νοσκομεία, τα οποία επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Ο Νίκος Αναστασιάδης αναφερθηκε στο σημαντικο εργο του προσωπικού και εκανε αναφορα στο ΓΕΣΥ και το Κυπριακό. Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βούρκωσε όταν τα παιδιά της Σχολής Κωφών τον υποδέχθηκαν με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο.

ΠΑΤΗΣΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:  http://www.youtube.com/watch?v=tHTD5hSzDjI

Kατά τη διάρκεια των επισκέψεων του σε Νοσοκομεία της Λευκωσίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας για το Κυπριακό έστειλε μηνύματα και ευχές .

Ο Προεδρος της Δημοκρατιας, που επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το Μακάρειο Νοσοκομείο και το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου αναφέρθηκε στη σημασία του ΓΕΣΥ τόσο για την υγεία των πολιτών όσο και για την οικονομία.

Εκθείασε την προσφορά του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στη δημόσια υγεία και στη συνεχεια επισκέφθηκε ασθενείς.
Στο Μακάρειο Νοσοκομείο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βούρκωσε όταν τα παιδιά της Σχολής Κωφών τον υποδέχθηκαν με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο.
Φανερά συγκινημένος έσπευσε να συγχαρεί τα παιδιά.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος μοίρασε ευχές σε ασθενείς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε, το 2014 να είναι η χρονιά που θα αποτελεί την απαρχή για ανασυγκρότηση και την αναδημιουργία της πατρίδας μας.

ΠΗΓΗ: http://www.ant1iwo.com (27/12/2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου