Το Ενημερωτικό Blog των Ελληνων Κωφών και Βαρήκοων

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών συνεχίζει την καριέρα της στο τραγούδι η Κατερίνα Στικούδη!


Την απόφαση να σταματήσει την μέχρι πρότινος συνεργασία της με το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης VOX και να συνεχίσει την σταδιοδρομία της στο τραγούδι με live εμφανίσεις αποκλειστικά και μόνο στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών πήρε πριν λίγες ώρες η γνωστή και sexy ελληνίδα τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη.


Η απόφαση αυτή της Κατερίνας ανακοινώθηκε σήμερα από τον manager της στους δημοσιογράφους και προκάλεσε έκπληξη στους τραγουδιστές του υπόλοιπου σχήματος με τους οποίους εμφανιζότανε στο VOX.
Ο Πάνος Καλλίδης, ο Χρήστος Χολίδης και η Χρύσπα σε κλίμα αμηχανίας, μόλις ενημερώθηκαν την απόφαση του γνωστού μοντέλου να διακόψει την συνεργασία μαζί τους, ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην Κατερίνα στα νέα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού και καλό κουράγιο στο νέο κοινό της sexy τηλεπαρουσιάστριας, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook:

«Βαρέθηκα να τραγουδάω και οι πελάτες του μαγαζιού να κλείνουνε τα αυτιά τους και να κοιτάνε μόνο το κορμί μου. Θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στην πορεία μου στο τραγούδι που θα με ανανεώσει και θα μου δώσει την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσω την καλή δουλειά. Υπόσχομαι στο νέο μου κοινό ότι θα βελτιώσω κι άλλο την φωνή μου κι ας μην έχουν την δυνατότητα να με ακούνε καθόλου λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζουν».

Το status στο facebook με τις δηλώσεις της κυρίας Στικούδη εισέπραξε αμέτρητα likes τόσο από fans όσο και από αγανακτισμένους haters της τραγουδίστριας. Οι θαυμαστές της Κατερίνας Στικούδη στην πλειοψηφία τους δήλωσαν ότι θα στηρίξουν την νέα προσπάθεια του μοντέλου στον χώρο του τραγουδιού και ευχήθηκαν τα καλύτερα στo νέο εγχείρημα της sexy τραγουδίστριας στον χώρο της μουσικής.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Στικούδη απείλησε ευθέως ότι όταν νοιώσει έτοιμη στο μέλλον, δεν αποκλείει την πιθανότητα να επιστρέψει ξανά σε live εμφανίσεις με κοινό που έχει την δυνατότητα να ακούει.

ΠΗΓΗ: http://komikotragiko.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου