Το Ενημερωτικό Blog των Ελληνων Κωφών και Βαρήκοων

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

(ΚΥΠΡΟΣ) Τριήμερο Φεστιβάλ Παγκύπριας Οργάνωσης Κωφών


Η Παγκύπρια Οργάνωση Κωφών επί ευκαιρίας των 25 χρόνων λειτουργίας της, ανακοινώνει τριήμερο φεστιβάλ στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης τους.

Συγκεκριμένα τη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία, κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χορό και τραγούδια στη νοηματική γλώσσα από τα μέλη του σωματείου Παγκύπριας Οργάνωσης Κωφών, καθώς και θέατρο στη νοηματική από Ισπανούς κωφούς.

Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου και από τις 11:00-18:00 το απόγευμα της Κυριακής, στη Σχολή Κωφών στην Λευκωσία, θα διεξαχθη φιλανθρωπικό παζαράκι.
Περισσότεροι από δέκα εκθέτες, θα εκθέσουν τα έργα τους, τα οποία περιλαμβάνουν χειροποίητες κατασκευές από μέλη του σωματείου Παγκύπριας Οργάνωσης Κωφών και όχι μόνο. Παράλληλα, στο χώρο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια εδέσματα, ενώ οι μικροί μας φίλοι να ψυχαγωγηθούν με μπόλικο παιχνίδι σε φουσκωτά και face painting. Είσοδος ελεύθερη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου