Το Ενημερωτικό Blog των Ελληνων Κωφών και Βαρήκοων

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΑ: Το παίζουν «κωφοί» οι Μάρτυρες του Ιεχωβά! Καταγγελίες Πατρινών για νεαρούς που πωλούσαν dvd … στη νοηματική!


ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ
 
Εκμεταλλεύονται την δεδομένη ευαισθησία του κόσμου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, προκειμένου να μπαίνουν μέσα στα σπίτια τους και να «πωλούν» τα φυλλάδιά τους και την αίρεσή τους. Ο λόγος για ομάδα μαρτύρων του Ιεχωβά που πλέον παριστάνουν τους πωλητές dvd νοηματικής γλώσσας. Διαβάστε πως περιγράφει μία γυναίκα από την Πάτρα, όλα όσα της συνέβησαν:
 
«Πριν λίγο από το σπίτι μου έφυγαν τρεις γυναίκες που προσπάθησαν να με κοροϊδέψουν (μιλήσαμε από το θυροτηλέφωνο, δεν άνοιξα την πόρτα). Αρχικά μου είπαν, ότι πουλάνε dvd της νοηματικής γλώσσας για να βοηθήσουν τα κωφά άτομα να την βελτιώσουν, αλλά και τους ακούοντες να την μάθουν!!! Ο λόγος που το κάνουν είναι γιατί το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει εκδώσει dvd νοηματικής γλώσσας. Όταν τους είπα ότι αυτό δεν ισχύει και κυκλοφορούν τα dvd του Υπουργείου Παιδείας, έστω ελάχιστα, μου απάντησαν ότι είναι από Σχολή Νοηματικής Γλώσσας της Πάτρας. Πάλι ρώτησα, από ποια σχολή είστε; Επέμεινα πάρα πολύ. Τους είπα για ν΄ ανοίξω την πόρτα θα μου πείτε από ποια Σχολή Νοηματικής Γλώσσας είστε. Μου απάντησαν από την Αθήνα ήρθαμε. Πάλι επέμεινα, να μου πουν το όνομα της Σχολής της Αθήνας για ν΄ανοίξω την πόρτα. Οπότε πήρα την απάντηση ότι είναι Ιεχωβάδες!
 Και έχουν τη διδασκαλία του Ιεχωβά στην Νοηματική Γλώσσα. Ντροπή τους! Μπορούσαν να το πουν από την αρχή και όχι να λένε ψέματα . Να πουν είμαστε ιεχωβάδες και έχουμε την πίστη μας στη νοηματική γλώσσα. Πραγματικά με γύρισαν δεκαετίες πίσω (1980), που μοίραζαν στα σπίτια το περιοδικό τους ΣΚΟΠΙΑ και έκαναν προπαγάνδα»!
 
Καταγγελία από τον Σύλλογο
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Σύλλογος Κωφών και Βαρηκόων Πάτρας έχει καταδικάσει και στο παρελθόν τέτοια φαινόμενα! Και όσους εκμεταλλεύονται την αναπηρία τους προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Όσο για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά; Φαίνεται πως συνεχώς «ανακαλύπτουν» νέους τρόπους να πλησιάσουν πιστούς και να προσπαθήσουν να τους προσηλυτίσουν! Είναι άλλωστε γνωστό πως είναι στα καθήκοντά τους να προσηλυτίζουν πιστούς και να πωλούν τα φυλλάδια της εταιρείας ΣΚΟΠΙΑ η οποία όπως είναι γνωστό εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. 

Πηγη: www.dete.gr (17/11/2013) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου