Το Ενημερωτικό Blog των Ελληνων Κωφών και Βαρήκοων

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Οι «Πρώτες βοήθειες» σε android!

«Πρώτες βοήθειες» στο κινητό, είναι μια εφαρμογή που περιλαμβάνει πρώτες βοήθειες σε ηχητική και γραπτή μορφή. Με αυτό τον τρόπο σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις πρώτες βοήθειες σε κάποιον ακούγοντας απλά τις ηχητικές οδηγίες.

Επίσης η εφαρμογή περιλαμβάνει χρήσιμα τηλέφωνα που μπορεί να χρειαστούν σε ώρα ανάγκης. Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε όλα τα σημαντικά τηλέφωνα απ’ έξω, γιατί με αυτή την εφαρμογή είναι διαθέσιμα άμεσα.
Ο Online Ιατρός είναι ένα άλλο σημαντικό εργαλείο της εφαρμογής, που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με κάποιο ιατρό και να ζητήσετε βοήθεια για κάποιο σύμπτωμα που έχετε. Αυτός θα σας κατευθύνει για το τί πρέπει να κάνετε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας.
Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν από την Εθελοντική οργάνωση Αγωγής Υγείας «Αλληλεγγύη Υγείας», που αποτελείται από ιατρούς, διασώστες του ΕΚΑΒ, νοσηλευτές, κ.ά. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο smartphone σας από την ιστοσελίδα του Google play.

**Ωραίο και πολύ χρήσιμο άλλα έχει ένα μοναδικό μειονέκτημα,είναι η απουσία γραπτών μηνυμάτων για τη περίπτωση ανάγκης στους κωφούς,συμφωνείτε?**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου