Το Ενημερωτικό Blog των Ελληνων Κωφών και Βαρήκοων

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Τον σκότωσε η κωφη ανιψιά του για να προστατεύσει τον πατέρα της

Τα δύο ετεροθαλή αδέρφια τσακώνονταν για ένα ελαιόδεντρο. Η 28χρονη κωφη με νοητική στέρηση, που ένιωσε ότι απειλείται ο πατέρας της, μαχαίρωσε το θείο της και τα τραύματα τον οδήγησαν στο θάνατο!

Όπως διαβάζουμε στο IliaLive, μετά από δύο χτυπήματα με μαχαίρι, στην πλάτη και τη μέση, ο 65χρονος κατέρρευσε έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού της οικογένειας... Το έγκλημα έγινε χθες...
Σύμφωνα με το IliaLive, η 28χρονη κοπέλα υποστήριξε σε δάσκαλο νοηματικής, που βοήθησε στην εξέτασή της, ότι την ώρα που ο πατέρας της ήταν στα χέρια με το θείο της, άρπαξε ένα μαχαίρι κουζίνας και χτύπησε το θείο της. Ήταν η αίσθηση του κινδύνου που ένοιωσε και κινήθηκε με σκοπό να προστατέψει τον πατέρα της, φέρεται να είπε.  

Μετά το χτύπημα, ο 65χρονος κατέβηκε από το κεφαλόσκαλο, βγήκε στο δρόμο έξω από το σπίτι και αιμόφυρτος εκεί κατέρρευσε. Βλέποντας αυτό ο ετεροθαλής αδερφός του, τον έβαλε στο αυτοκίνητο και μαζί με έναν συγχωριανό του τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας που βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση.
ΦΩΤΟ από το IliaLive ΦΩΤΟ από το IliaLive 
Η μαχαιριά που δέχθηκε στην δεξιά ωμοπλάτη ο 65χρονος, στάθηκε μοιραία για αυτόν.
Σύμφωνα με τον ιατροδικάστή Πύργου Κοσμά Αλεξίου, το θύμα είχε δύο τραύματα από μαχαίρι και το ένα από αυτά ήταν θανατηφόρο, αφού η μαχαιριά του τρύπησε τον πνεύμονα.
ΦΩΤΟ από το IliaLive

Η 28χρονη μαζί με τον 61χρονο πατέρα της έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση η πρώτη και της συνέργειας ο δεύτερος.

Πηγη: www.ilialive.gr & www.newsit.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου